Dental Valles Banner

Sant Jordi té nova data: 23 de juliol15/04/2020 – REDACCIÓ /

El Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi de Floristes han acordat celebrar Sant Jordi el 23 de juliol, en els termes i condicions que les autoritats sanitàries i els governs determinin i amb un format adaptat a l’estiu. La festa del Dia del Llibre i la Rosa, que s’havia de celebrar el 23 d’abril, s’ha ajornat per raons de salut i per l’estat d’alarma a causa del coronavirus.

llibres-santcugat-santjordi
Santcugatencs remenant llibres per Sant Jordi


Per la nova data de la diada, el 23 de juliol, s‘hauran de mantenir mesures de distància social per protegir la salut de tots. Per aquest motiu els gremis es posen a disposició de les administracions públiques i de les autoritats sanitàries per trobar fórmules i escenaris més adequats per celebrar-ho amb les màximes garanties.

#llibresalaire

D’altra banda, els gremis animen tothom a celebrar el pròxim dia 23 d’abril el Sant Jordi a casa. Segons el Gremi de Llibreters, la millor manera d’ajudar al teixit de llibreries del país és amb una crida a la ciutadania perquè continuï comprant llibres a la seva llibreria de proximitat.


També s’estan organitzant tota una sèrie d’iniciatives sota la denominació de Sant Jordi a casa. Una d’elles és l’acció pública #llibresalaire, que es farà a les 12h del migdia i a les 18h de la tarda del dijous 23 d’abril, que anima a tothom perquè aquest dia surti a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i llegeixi en veu alta un fragment del seu llibre favorit, per acabar amb un aplaudiment i cridar el nom de la seva llibreria.

Publicitat

061 >


Deixa un comentari