Dental Valles Banner

Sant Cugat tanca quatre dies de Festa Major amb una bona participació, tot i l’onada de calor01/07/2019 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge els santcugatencs van acomiadar la Festa Major amb el tradicional Castell de Focs i van deixar enrere quatre dies de festa i diversió. Tot i l’onada de calor viscuda aquests dies, la participació ha sigut bona.

FestaMajorSantCugat2019

Durant el seguici de Sant Pere

Els ciutadans de Sant Cugat van tornar a gaudir massivament de la seva Festa Major. Ho constaten les xifres de participació dels dos esdeveniments més populars, el concurs d’arrossos i el “Paga-Li, Joan”, que va difondre la Tinenta d’alcalde, Esther Madrona. Mentre que el primer esdeveniment va comptar amb una participació de 4.200 persones, el segon va registrar un rècord de participació en la part infantil, 45 parelles d’infants i una inscripció de 65 parelles d’adults.

Altres activitats amb bons números de participació, el Tast de Vins, amb 300 persones i més de 1.000 participants en el 5è Holy Festival.

Publicitat

061 >


Esther Madrona va agrair, a més, les prop de 100 entitats que van fet possible que la festa es desenvolupés amb normalitat.

Tot i les bones xifres de participació d’aquestes dues activitats multitudinàries, l’onada de calor va obligar a suspendre algunes activitats programades durant les hores de màxima calor o en indrets amb elevats riscos d’incendis com el Parc de Collserola. D’altres, van haver de modificar la planificació com la cercavila dels bastoners de diumenge al matí que es va convertir en una ballada estàtica al passeig Gaudí o el Correfoc infantil de divendres, que no va incloure la participació de les colles convidades o l’esclat final del correfoc dels adults del dissabte, que no es va celebrar.

Però, tot i les dificultats afegides per la climatologia, milers de santcugatencs van poder gaudir de la seva Festa Major i del Castell de Focs per acomiadar la Festa més gran amb llums i trons al Parc Central. I és que, fins a l’últim moment, va perillar, fins i tot, la celebració del Castell de Focs, a causa de les altes temperatures. Al final, la lleugera baixada de temperatures del diumenge i el fet que fos a les 11 de la nit van afavorir que es celebrés com estava previst.

Deixa un comentari