Dental Valles Banner

Sant Cugat serà Capital de la Sardana el 202216/12/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dissabte es va anunciar en un acte al Teatre l’Archipel de Perpinyà, que Sant Cugat serà l’any 2022 la Capital de la Sardana. D’aquesta manera, es va imposar a les altres ciutats que aspiraven a la distinció com Tordera. L’any 2022 la nostra ciutat prendrà el relleu a Balaguer.

Publicitat

Taula Tercer Sector


L’alcaldessa Mireia Ingla, present a l’acte, va destacar que ser Capital de la Sardana “és un reconeixement de ciutat compartit per tots” i que “la sardana i la cobla cal que tinguin també el reconeixement que es mereixen” i ha demanat més dones a les cobles i més dones ballant, segons recull la Confederació Sardanista de Catalunya al seu portal.

L’Entitat Sardanista de Sant Cugat va anunciar aquesta notícia a la darrera ballada de sardanes de l’any d’aquest diumenge a la plaça d’Octavià.

Al ple d’octubre d’aquest mateix any tots els partits del ple de l’Ajuntament van aprovar una moció en suport a la candidatura de Sant Cugat com a Capital de la Sardana 2022.

Aquest reconeixement suposarà un impuls de la sardana a la ciutat.

La Capital de la Sardana és un projecte festiu, de debat i turisme anual per a sardanistes i no sardanistes que fins ara s’ha celebrat a ciutats destacades com Arenys de Munt, Barcelona, Figueres o Perpinyà.

Deixa un comentari