Dental Valles Banner

Sant Cugat inicia setmana amb 340 casos de coronavirus14/04/2020 – REDACCIÓ /

Sant Cugat inicia la segona setmana d’abril amb 340 casos positius de coronavirus, 29 casos més detectats a la ciutat, segons dades de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a barris, 121 casos es concentren a l’àrea del centre, que inclou, principalment, els barris del Centre-Estació, Nucli Antic, barri del Monestir i Coll Favà. A l’àrea que inclou Valldoreix, la Floresta i Les Planes hi ha 133 positius. Pel que fa a l’àrea de Volpelleres, Can Mates i Mira-sol, el nombre se situa en 86.

prova-Coronavirus-roche

El govern català també informa de la incidència i aquesta ha augmentat a la ciutat. El coronavirus afecta 41,6 habitants cada 10.000 a la zona del centre, a Valldoreix, la Floresta i les Planes és de 42,7 cada 10.000 mentre que l’àrea de Volpelleres, Can Mates i Mira-sol és de 39,9 cada 10.000 habitants.

Les tres àrees bàsiques de salut (ABS) de Sant Cugat

La Generalitat de Catalunya ha publicat un mapa interactiu amb la incidència de casos positius per coronavirus a cada àrea bàsica de salut. Gràcies a aquest aplicatiu podem veure quina és l’afectació que té aquest virus a Sant Cugat.

Publicitat

Banc de Sang >


L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) és l’organisme responsable d’aquest mapa interactiu.


Deixa un comentari