Nova ubicació per construir l’edifici de l’escola La Mirada29/02/2020 – REDACCIÓ / ACN

L’escola La Mirada, que per ara funciona amb barracons, ja té nova ubicació per construir l’edifici definitiu del centre escolar. Les obres no començaran fins a l’estiu del 2021.

Sant Cugat modificarà el Pla General Metropolità de Volpelleres per ubicar el nou edifici de l’escola La Mirada fora de la franja de seguretat de la línia ferroviària de la Renfe. El govern ha pres la decisió perquè l’emplaçament escollit inicialment no complia amb els requeriments de la Direcció General de Protecció Civil, ja que quedava dins de la franja de seguretat de la línia ferroviària de Renfe. La mesura s’aprovarà en un ple extraordinari que se celebrarà el 5 de març. Després, s’iniciaran els tràmits urbanístics que finalitzaran amb l’aprovació definitiva per part de la Comissió d’Urbanisme de l’Àrea Metropolitana i del conseller de Territori. L’executiu local assumirà la licitació, adjudicació, execució de les obres. Començaran el juliol de 2021 i s’acabaran a finals de 2022 o principis de 2023.

El futur edifici de l’escola La Mirada quedarà integrat dins del Parc del Bosc de Volpelleres. El desplaçament de l’escola uns 200 metres comportarà la restauració paisatgística de la ubicació inicial i l’obertura d’una nova entrada natural pel carrer de Josep Serrabogunyà.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Futura ubicació de l’escola La Mirada. Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Deixa un comentari