Dental Valles Banner

Neix AprÒpera, un projecte per apropar l’òpera a tots els públics22/09/2019 – REDACCIÓ /

El dijous 26 de setembre es presenta AprÒpera, un nou projecte nascut per difondre aquesta disciplina a Sant Cugat. Serà a l’Aula Magna del Conservatori Victòria dels Àngels amb un concert amb talent local i una explicació de les activitats que es duran a terme. Marc Sala és l’impulsor del projecte AprÒpera, una iniciativa que vol apropar l’òpera a tothom.

opera-
Imatge d’arxiu del Teatre El Liceu

Les primeres activitats d’aquest nou projecte seran conferències de divulgació de l’òpera a l’Ateneu. El primer dimarts de cada mes a les 7 de la tarda s’oferiran xerrades sobre òperes del Liceu que tenen l’objectiu de despertar les ganes del públic d’anar a veure òpera.

AprÒpera és un projecte que arriba per col·laborar amb altres entitats i escoles de música que vulguin compartir el seu objectiu.

La iniciativa neix perquè es va detectar que Sant Cugat reuneix les condicions necessàries i ja compta amb persones destacades del gènere per poder començar les primeres activitats.

Publicitat

Roel Pizza


Per conèixer tots els detalls del projecte AprÒpera teniu una cita el dijous 26 de setembre a dos quarts de 8 del vespre a l’Escola Municipal Victòria dels Àngels. A més, l’1 d’octubre teniu la primera conferència a l’Ateneu sant cugatenc. Una xerrada sobre l’òpera Turandot de Puccini amb l’actuació en directe de la soprano santcugatenca Anna Campmany, que serà maridada amb una copa de vi per a tots els assistents.

Deixa un comentari