Promo banner TVSC

Neix AprÒpera, un projecte per apropar l’òpera a tots els públics


22/09/2019 – REDACCIÓ /

El dijous 26 de setembre es presenta AprÒpera, un nou projecte nascut per difondre aquesta disciplina a Sant Cugat. Serà a l’Aula Magna del Conservatori Victòria dels Àngels amb un concert amb talent local i una explicació de les activitats que es duran a terme. Marc Sala és l’impulsor del projecte AprÒpera, una iniciativa que vol apropar l’òpera a tothom.

opera-
Imatge d’arxiu del Teatre El Liceu

Les primeres activitats d’aquest nou projecte seran conferències de divulgació de l’òpera a l’Ateneu. El primer dimarts de cada mes a les 7 de la tarda s’oferiran xerrades sobre òperes del Liceu que tenen l’objectiu de despertar les ganes del públic d’anar a veure òpera.

AprÒpera és un projecte que arriba per col·laborar amb altres entitats i escoles de música que vulguin compartir el seu objectiu.

La iniciativa neix perquè es va detectar que Sant Cugat reuneix les condicions necessàries i ja compta amb persones destacades del gènere per poder començar les primeres activitats.

Per conèixer tots els detalls del projecte AprÒpera teniu una cita el dijous 26 de setembre a dos quarts de 8 del vespre a l’Escola Municipal Victòria dels Àngels. A més, l’1 d’octubre teniu la primera conferència a l’Ateneu sant cugatenc. Una xerrada sobre l’òpera Turandot de Puccini amb l’actuació en directe de la soprano santcugatenca Anna Campmany, que serà maridada amb una copa de vi per a tots els assistents.

Publicitat

Deixa un comentari