Dental Valles Banner

Mútua Terrassa mostra els missatges de suport que els ciutadans han fet arribar als professionals i pacients01/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa, centre hospitalari de referència pels santcugatencs, ha publicat un recull de missatges de suport que els ciutadans han fet arribar als professionals i pacients del centre sanitari. Es tracta de més de 200 cartes, poemes, dibuixos i contes que des del 16 de març passat l’hospital ha rebut de forma espontània. El material prové de ciutadans de Sant Cugat però també de Barcelona o Sant Quirze, així com d’indrets més allunyats com Igualada o fins i tot Menorca, Burgos o Madrid. A més, també s’hi inclouen una sèrie de mandales pintades per una veïna de 88 anys de Terrassa que ha anat enviant cada dia per animar “les persones de l’hospital que ho estan passant malament“.

Font: Mútua Terrassa
Font: Mútua Terrassa

El recull circula des d’aquesta setmana per les diverses plantes de l’hospital perquè tothom qui ho vulgui pugui fullejar-lo. La idea és donar continuïtat a la iniciativa i seguir aplegant totes les mostres rebudes en pròximes edicions.

Font: Mútua Terrassa

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari