Promo banner TVSC

Mireia Ingla serà alcaldessa amb els vots dels regidors d’ERC, PSC i la CUP


15/06/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dissabte en el ple d’investidura de les 12 del migdia ERC-MES, PSC i CUP-PC votaran a l’alcaldable Mireia Ingla. Ho faran després d’arribar ahir a un acord de govern aval·lat per les bases dels tres partits.

mireia-ingla-futura-alcaldessa

Mireia Ingla, durant la roda de premsa ahir a l’Ateneu

En el ple extraordinari d’aquest migdia Mireia Ingla serà votada pels 6 regidors d’ERC-MES, els 4 del PSC i els 3 de la CUP perquè els tres partits han arribat a un acord de govern per als propers quatre anys. Aquests vots seran suficients perquè la candidata Ingla pugui ser proclamada avui com a nova alcaldessa de Sant Cugat.

El nou govern que liderarà la Mireia Ingla tindrà 12 temes clau de govern que haurà de respectar. Un pacte que prioritzarà l’habitatge per sobre de la resta perquè les tres forces creuen que és urgent solucionar aquest tema.

Publicitat Dental Valles Banner

Precisament sobre aquest assumpte, la candidata d’ERC va confirmar ahir en la presentació del pacte d’esquerres que la primera mesura que prendrà el nou equip de govern serà convocar la taula de l’habitatge.

Els regidors dels tres partits treballaran per resoldre el problema de l’habitatge, pel medi ambient, contra la corrupció, a favor de la igualtat, per les municipalitzacions, les polítiques socials, la seguretat, la mobilitat, la ocupació, l’educació, la cultura i els esports.

ERC, PSC i la CUP  van manifestar ahir la voluntat de construir un “govern d’esquerres, transparent, rigurós i seriós”, que millorarà les coses que no s’han fet bé, però que potenciarà allò que funciona. En paraules de Núria Gibert (CUP), “no volem passar el rodet”.

Publicitat

Aquesta és la carta de presentació del nou equip de govern que encapçalarà Mireia Ingla, la tercera alcaldessa des de l’any 1979.

Deixa un comentari