Mig centenar d’alumnes i pares de l’AFA La Mirada es manifesten davant de l’Ajuntament per una escola digna20/11/2019 – REDACCIÓ /

Prop de mig centenar d’alumnes i pares de l’AFA de La Mirada s’han manifestat davant de l’Ajuntament per reclamar solucions als endarreriments en la construcció del nou edifici de l’escola. Els alumnes de l’Escola La Mirada de Sant Cugat porten des del 2016 estudiant en barracons i aquest setembre havien d’haver estrenat les seves instal·lacions però problemes amb el projecte d’obres han provocat nous endarreriments i les condicions en que els nens i nenes han de fer classe es complica a mesura que van entrant les noves línies.

L’escola La Mirada va entrar en funcionament fa tres anys amb barracons amb la promesa que en aquest curs escolar podrien estrenar el nou edifici. Unes condicions que van acceptar pensant que a dia d’avui estarien solucionades.

A l’audiència pública del ple municipal que es celebraba dins el consistori mentre fora es manifestaven, l’alcaldessa es va comprometre a reunir-se en breu de nou amb l’AFA per trobar solucions.

Publicitat

Deixa un comentari