Promo banner TVSC

Més de 500 santcugatencs contra el judici dels presos polítics


13/02/2019 – REDACCIÓ /

Mig miler de persones es van concentrar dimarts al vespre a la Plaça de la Vila de Sant Cugat, convocades per l’ANC, i Òmnium per rebutjar el judici de l’1 d’octubre, fer una crida per la unitat i animar a la mobilització dels ciutadans.

judici-presos-politics
Foto de l’ANC de l’acte d’ahir

El dimarts 12 de febrer va començar el judici de l’1-O a Madrid amb 12 ex-dirigents acusats i les entitats independistes van aprofitar-ho per donar el tret de sortida a tot un seguit de mobilitzacions en contra del judici i a favor de la unitat i la llibertat dels presos polítics i la democràcia.

La primera estació d’aquest llarg camí de mobilitzacions es va produir ahir a la Plaça de la Vila. En una concentració, a la qual s’hi van sumar Junts x Sant Cugat, ERC, la CUP, MES, Primàries Sant Cugat, Adic i els CDR, nou persones en record dels nou empresonats van llegir un manifest en defensa de la democràcia.

Durant l’acte es va fer una crida a participar en les properes mobilitzacions, així com la manifestació unitària del proper dissabte 16 de febrer a les 5 de la tarda a Barcelona i la vaga general del 21 de febrer.

Els parlaments els va tancar l’alcaldessa Carmela Fortuny, que va expressar que aquest judici és una oportunitat dels presos per explicar-se.

L’acte es va acabar amb la cantada de l’Himne Nacional de Catalunya.

 

Publicitat

 

 

Deixa un comentari