Dental Valles Banner

Més de 500 santcugatencs contra el judici dels presos polítics13/02/2019 – REDACCIÓ /

Mig miler de persones es van concentrar dimarts al vespre a la Plaça de la Vila de Sant Cugat, convocades per l’ANC, i Òmnium per rebutjar el judici de l’1 d’octubre, fer una crida per la unitat i animar a la mobilització dels ciutadans.

judici-presos-politics
Foto de l’ANC de l’acte d’ahir

El dimarts 12 de febrer va començar el judici de l’1-O a Madrid amb 12 ex-dirigents acusats i les entitats independistes van aprofitar-ho per donar el tret de sortida a tot un seguit de mobilitzacions en contra del judici i a favor de la unitat i la llibertat dels presos polítics i la democràcia.

La primera estació d’aquest llarg camí de mobilitzacions es va produir ahir a la Plaça de la Vila. En una concentració, a la qual s’hi van sumar Junts x Sant Cugat, ERC, la CUP, MES, Primàries Sant Cugat, Adic i els CDR, nou persones en record dels nou empresonats van llegir un manifest en defensa de la democràcia.

Durant l’acte es va fer una crida a participar en les properes mobilitzacions, així com la manifestació unitària del proper dissabte 16 de febrer a les 5 de la tarda a Barcelona i la vaga general del 21 de febrer.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Els parlaments els va tancar l’alcaldessa Carmela Fortuny, que va expressar que aquest judici és una oportunitat dels presos per explicar-se.

L’acte es va acabar amb la cantada de l’Himne Nacional de Catalunya.

 

 

 

Deixa un comentari