Dental Valles Banner

Més de 3.000 nens de Sant Cugat han vist “La veritable història del Joan i la Marieta” dels Geganters de Sant Cugat19/04/2020 – REDACCIÓ /

Els Geganters de Sant Cugat han volgut fer més agradable el confinament dels més petits de la casa i han difós a través de les seves xarxes socials “La veritable història del Joan i la Marieta”, un vídeo que explica la història d’amor entre el Joan i la Marieta, els personatges santcugatencs que inspiren els gegants de la nostra ciutat. Segons l’entitat santcugatenca, aquest vídeo ja l’han vist i escoltat més de 3.000 nens i nenes.

Amb dibuixos de Pere Rovira i la veu inconfusible d’Eva Tataret, membre de la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, els més petits descobreixen la història dels gegants de Sant Cugat i els grans noms de la tradició santcugatenca, com la festa de Sant Medir, el Pi d’en Xandri o el Ball del Vano i el Ram, el Paga-li Joan.

En l’elaboració del vídeo han participat també Pau Rovira, que s’ha encarregat de la filmació i Isaac Ballester, que ha fet la realització.

“La veritable història del Joan i la Marieta” està acompanyada d’una selecció musical extreta del CD “Les Músiques de Sant Cugat”, impulsat per la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat.

Publicitat

Banc de Sang >


gegants-santcugat-joan-marieta

Retallables dels gegants de Sant Cugat

Però aquesta no és l’única iniciativa dels Geganters de Sant Cugat per fer més amè el confinament dels nens i les nenes de Sant Cugat. Fa uns dies, van difondre a les seves xarxes uns retallables perquè els infants vestissin els seus gegants.

Amb aquestes propostes, l’entitat santcugatenca intenta fer més agradable l’estada a casa obligada dels més petits, a causa de l’estat d’alarma decretat per combatre la pandèmia del coronavirus.

Deixa un comentari