Dental Valles Banner

Més de 120 litres per metre quadrat de pluja a Sant Cugat i 53 trucades al 11222/04/2020 – REDACCIÓ /

Les fortes i intenses pluges d’aquesta setmana han deixat a Sant Cugat més de 120 litres per metre quadrat de pluja acumulada des del dissabte 18 d’abril al vespre i fins dimarts 21 d’abril a dos quarts de nou del vespre.

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut 1.449 trucades de les quals 1.034 són per incidències relacionades amb el temporal. Per municipis, han rebut 359 trucades des de Barcelona, 58 des de Castelldefels i 53 des de Sant Cugat

La forta pluja que ha caigut durant diumenge, dilluns i sobretot dimarts ha causat incidències, desperfectes i inundacions a Sant Cugat. A la Floresta s’ha produït un despreniment de terra que ha afectat les vies del tren a l’altura del Pont del Diari. Per aquest motiu els trens de la línia S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) encara circulen fora del seu horari habitual. Els operaris de FGC treballen per restablir la normalitat.

Esllavissada al pont del Diari a la Floresta. Foto: Facebook Pedro Tudela

La pluja també ha afectat altres zones de la ciutat. A les Planes s’ha tallat a la circulació viària al pont que hi ha al carrer Font de la Mata i s’han produït inundacions. A Valldoreix ha caigut un pi de grans dimensions al camí de la Salut i ha impossibilitat la circulació de vehicles. L’incident ha provocat danys materials a l’asfalt i la tanca d’una finca de la zona. A la vegada s’han registrat arbres caiguts i esllavissades.

Publicitat

Dental Valles Banner


Les Planes, ahir dimarts 21 d’abril. Foto: Grup de veïns de les Planes

El temporal ha provocat una esllavissada al camí de Sant Cugat a Sabadell, a prop del CAR i de l’estació de RENFE. De moment aquest tram de carrer està tallat a la circulació viària, segons ha informat l’Ajuntament.

Al camí de Can Bell, a Collserola, han caigut arbres de grans dimensions, impedint el pas pel camí.

Camí de Can Bell. Foto: CedidaDeixa un comentari