Dental Valles Banner

Manel, Obeses, Miguel Poveda i Paco Ibáñez, caps de cartell de la nova programació del Teatre Auditori de Sant Cugat05/12/2019 – REDACCIÓ /

El Teatre-Auditori de Sant Cugat va presentar aquest dimarts la nova programació per a la temporada febrer-maig de l’any vinent. Una programació molt variada amb concerts de música de diferents gèneres, espectacles de màgia i, fins i tot, un musical.

Obeses, Manel, Miguel Poveda o Paco Ibáñez seran alguns dels artistes més destacats dels que desfilaran per l’Auditori durant aquests mesos. El musical West Side Story, l’humor de Luis Piedrahita, la màgia de Jorge Blass o la dansa de Sidi Larbi Cherkaoui, que estrenarà Nomad, seran també algunes altres propostes del cartell.

A més, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari amb tres concerts, amb Albert Guinovart, Ana Häsler, Edmon Colomer i Marc Moncusí, i també hi actuarà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu que oferirà La Cinquena de Mahler. També hi haurà espai per la dansa amb IT Dansa, Les Ballets de Jazz de Montréal o Malandain Ballet Biarritz.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Un dels musicals amb més renom serà el de West Side Story que oferirà una llarga temporada de set funcions del 2 al 5 d’abril. Tampoc hi faltarà El petit príncep o l’espectacle Què Bèstia de Tortell Poltrona.

Les entrades pels diferents espectacles es posaran a la venda a partir del 10 de desembre, per als abonaments, i el 17 de desembre la resta. Però hi ha espectacles que ja tenen les entrades a la venda com Manel, Pablo Milanés, el Kanka i West Side Story.

Deixa un comentari