Dental Valles Banner

L’exèrcit no realitza tasques de desinfecció a les residències de Sant Cugat15/04/2020 – REDACCIÓ /

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha desmentit davant la premsa de la ciutat que l’UME (Unitat Militar d’Emergències) de l’exèrcit espanyol estigui fent tasques de desinfecció a les residències de Sant Cugat. Tot i això Ingla ha explicat que l‘UME sí que va rebre la petició d’una residència privada de Sant Cugat perquè la central del centre, que té residències en altres municipis, va fer una demanda a l’exèrcit però ha recalcat que el consistori santcugatenc no va tenir res a veure.

Referint-se al vídeo que circula per les xarxes on es veuen vehicles de l’exèrcit espanyol circulant pels carrers de la ciutat el passat 27 de març, ha assegurat que “devien anar a un altre lloc“.

Actualment és el consistori qui s’encarrega de la desinfecció de les residències. Els serveis urbans són els encarregats de realitzar aquest procés de desinfecció al voltant del recinte mentre que l’empresa privada Anticimex fa la desinfecció a l’interior de les residències.

L’alcaldessa ha assegurat que les residències, tant per gent gran com per persones amb discapacitat, “tenen tot el material que necessiten” i per tant “la situació està controlada, gràcies al CAP de Sant Cugat“. En total 58 persones han mort en residències de gent gran de la ciutat per coronavirus.

Publicitat

Banc de Sang >Deixa un comentari