Dental Valles Banner

L’Escola Santa Isabel ens presenta els seus pessebres col·lectius18/12/2019 – REDACCIÓ /

Com als últims anys l’Escola Santa Isabel ha preparat el seu pessebre col·lectiu. Un projecte cooperatiu entre els diferents cursos d’infantil i primària del centre.

Les alumnes de 6è de primària Juliette Segaert, Noelia Menacho, Sara Roca, Daniela Ripoll i Paula Cota, ens han explicat com han fet el pessebre. També ho ha fet Laura Baldrich, alumna de 2n de Primària. Beatriz Duarte i Liz Coaquira, alumnes 5è primària i Víctor Zazo i Nerea Pros, de 3r de primària han parlat també sobre la part que han fet.

El pessebre d’aquest any està dividit en l’escena dels Reis Mags i l’estrella d’orient, el naixement i l’anunciació als pastors i enguany s’ha construït amb material reciclat.

Publicitat

Roel Pizza


Una activitat que ha ajudat als nens a buscar la utilitat de cada material.

Els mestres han hagut de distribuir la feina entre tots els alumnes que han participat en aquesta iniciativa.

Els santcugatencs podran visitar el pessebre de l’Escola Santa Isabel a la recorregut musical dels pessebres en finestra que organitza l’Ateneu i l’acabada d’estrenar Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat.

A més, l’Escola Santa Isabel té un altre pessebre exposat a l’Ateneu perquè l’any passat va guanyar el premi del concurs de Pessebres en la categoria de col·lectiu.

L’Escola Santa Isabel és un dels centres educatius més antics de la ciutat.

Deixa un comentari