Promo banner TVSC

Les queixes pel nou Tribut Metropolità crispen el ple de novembre


20/11/2019 – REDACCIÓ /

L’audiència pública del darrer ple municipal va omplir la sala de veïns per protestar contra el nou Tribut Metropolità que s’ha començat a girar a les llars santcugatenques en el darrer mes.

Tot i que va ser interromput en diverses ocasions, el tinent d’alcalde Pere Soler va intentar respondre totes les preguntes que es van formular.

En aquest mateix ple Junts per Sant Cugat havia presentat una moció contrària a l’aplicació d’aquest tribut que demana que es mantingui el recurs contenciós administratiu contra l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Publicitat

Anunci Taula Tercer Sector


Tot i que ara es manifesten en contra del Tribut Metropolità, va ser el govern de Junts per Sant Cugat, en el seu moment Convergència i Unió i després PDeCat, qui governava quan es va acordar entrar a la zona 1. Aldo Ciprian del grup de Ciutadans els ho va recordar durant la seva intervenció.

El tinent d’alcalde Pere Soler va voler aclarir a la seva intervenció que aquest nou Tribut no és municipal sinó que depèn de l’AMB, i aquest organisme presta més serveis als municipis que la integren més enllà del transport públic.

La moció de Junts per Sant Cugat no va prosperar amb els vots en contra de l’equip de govern i l’abstenció de Ciutadans.

Deixa un comentari