Dental Valles Banner

Les pluges fan caure 7 arbres i provoquen 5 esllavissades a Sant Cugat23/04/2020 – REDACCIÓ /

Les fortes i intenses pluges d’aquesta setmana han deixat a Sant Cugat més de 120 litres per metre quadrat de pluja acumulada des del dissabte 18 d’abril al vespre i fins dimarts 21 d’abril a dos quarts de nou del vespre. A la vegada han provocat diferents incidències a la ciutat. En total 7 arbres han caigut, s’han produït 5 esllavissades, la més important ha estat al Camí Sant Cugat a Sabadell, que continua tallat; i 2 afectacions a murs. A més en moments puntuals el servei elèctric s’ha vist afectat en alguns carrers.

Una de les afectacions més importants ha estat a la Floresta, on dimarts es va produir un despreniment de terra que ha afectat les vies del tren a l’altura del Pont del Diari. Per aquest motiu els trens de la línia S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circulaven fora del seu horari habitual. Actualment, segons FGC, el servei funciona segons l’horari previst a la línia Barcelona-Vallès.

A les Planes, una part de la carretera de Vallvidrera va estar tallada i s’ha habilitat pas alternatiu. Les fortes aigües han erosionat l’estructura de la canonada que hi ha sota el pont de Can Borrull.

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut 1.449 trucades de les quals 1.034 són per incidències relacionades amb el temporal. Per municipis, han rebut 359 trucades des de Barcelona, 58 des de Castelldefels i 53 des de Sant Cugat

Publicitat

Banc de Sang >


Esllavissada al pont del Diari a la Floresta. Foto: Facebook Pedro Tudela
Les Planes, ahir dimarts 21 d’abril. Foto: Grup de veïns de les Planes
Camí de Can Bell. Foto: Cedida


Deixa un comentari