Dental Valles Banner

Les eleccions municipals disparen un 65% les visites de tvsantcugat.cat03/06/2019 – REDACCIÓ /

El mes de maig el portal www.tvsantcugat.cat ha registrat el seu rècord de visites, gràcies en part a la tirada que han tingut les notícies relacionades amb les eleccions municipals.

Durant l’últim mes, 4.801 usuaris únics han visitat la web de TV Sant Cugat. Una xifra que suposa un increment de més del 65%, respecte a l’anterior mes.

Gran part de l’increment espectacular de les visites de tvsantcugat.cat es deu a les notícies publicades relacionades amb les eleccions municipals.

Sobre aquest tema, la informació on ens fèiem ressò del nou programa dedicat als alcaldables, “Un dia amb els alcaldables”, ha sigut la que ha despertat un interès més gran.

A més,  la segona que ha generat més visites ha sigut la que feia referència al primer debat de TV Sant Cugat amb els candidats a les eleccions municipals.

La notícia sobre la presentació de la llista d’Units per Avançar  ha sigut la tercera més vista a la web.

Al marge de les eleccions municipals, l’audiència de tvsantcugat.cat ha visitat molt la notícia sobre la mort en accident de cotxe als túnels de Vallvidrera o la participació de l’equip de Biciesport a la Titan Desert del Marroc.

Les dades demostren que cada vegada hi ha més santcugatencs que s’informen amb la web de www.tvsantcugat.cat.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari