L’autobús urbà deixarà de passar per la plaça de Lluís Millet19/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament inicia el procés perquè els autobusos urbans deixin de circular per la superfície de la plaça Lluís Millet, un dels espais més concorreguts de la ciutat: cada any hi passen més de 6 milions de vianants per accedir a l’estació de FGC de Sant Cugat.

Aquest canvi –que estava planificat posar-lo en marxa des de fa setmanes- es durà a terme desviant la circulació dels autobusos pel túnel de sota la plaça i traslladant l’actual parada uns quants metres, fins a l’encreuament dels carrers Villà i Safareig

L’objectiu és millorar la seguretat dels vianants i, a la vegada, mantenir la connexió intermodal entre els serveis d’autobús urbà i FGC. Cal recordar, també, que aquest canvi de recorregut es va aprovar al ple municipal a través d’una moció.

Publicitat

Taula Tercer Sector


L’Ajuntament ha dissenyat un procés per dur a terme de la millor manera possible aquest canvi, tenint en compte que l’actual parada de Lluís Millet és la més utilitzada pels usuaris d’autobús urbà a la ciutat. El procés es farà en dues fases:

La primera serà partir del 20 de març: totes les línies de transport en DIRECCIÓ CENTRE CIUTAT i la L-3 (direcció Font d’en Colom) passaran pel túnel de sota la plaça i pararan al carrer Villà (cantonada carrer Safareig). Concretament, es tracta de les línies:

·       L-1   (sentit Torrent de Ferrussons)

·       L-2A (sentit Rambla del Celler)

·       L-2B (sentit Rambla del Celler)

·       L-3   (sentit Font d’en Colom)

·       L-8  (sentit Av. Torre Blanca-ESADE)

Totes les línies de transport urbà en DIRECCIÓ ALS BARRIS de moment mantindran la parada a la plaça Lluís Millet. Es tracta de les línies:

·       L-1   (sentit Mira-Sol)

·       L-2A (sentit Sant Domenech – El Colomer)  

·       L-2B (sentit Turó de Can Mates)

Després de l’estiu: totes les línies que de moment mantindran la parada a la plaça Lluís Millet (L-1, L2A i L2B en DIRECCIÓ ALS BARRIS) es traslladaran definitivament a una nova parada al carrer Safareig (cantonada carrer Villà). Amb aquest darrer canvi la parada de la plaça Lluís Millet quedarà definitivament eliminada i per tant cap autobús circularà per la superfície de la plaça.

Deixa un comentari