L’autobús a demanda a Les Planes transporta 950 passatgers13/05/2019 – REDACCIÓ  /

L’autobús a demanda dels barris de Can Cortés i Can Barata ha transportat més de 950 passatgers durant el primer mes i mig de funcionament. Així es desprèn de les dades, segons les quals el servei ha tingut una demanda d’entre 192 i 233 persones cada setmana, a excepció de la Setmana Santa, en què el van demanar 113 persones.

transport-demanda-lesplanes
Transport a demanda de Les Planes

Les dades evidencien també que hi ha demanda a totes les parades d’aquest nou servei i durant tot el dia, especialment entre les 8 i les 9h, entre les 13 i les 15h i de 17 a 19h.

Ara, i amb l’objectiu d’acabar d’ajustar el servei, es convocarà els veïns i veïnes a una reunió per tal de revisar els aspectes que es poden millorar i resoldre les possibles incidències.

Propera implantació a Can Trabal i a Buscarons

El servei de transport públic a demanda arribarà, properament, amb una prova pilot, a Can Trabal i al sector de Buscarons.

Publicitat

Taula Tercer Sector


La proposta preveu disposar d’un mateix vehicle per donar servei a tots dos barris durant unes hores al dia. Això ha de permetre donar continuïtat a l’oferta de transport públic a Can Trabal, cobrint les franges horàries en què actualment no funciona el bus de la línia L10, i, al mateix temps, garantir que el sector de Buscarons, a la Floresta, tingui una alternativa de transport públic durant aquestes hores.

El projecte, que s’implantarà com a prova pilot, s’explicarà la setmana vinent als veïns i veïnes de cada un dels dos barris en reunions informatives. En aquestes sessions s’explicarà el funcionament del servei i el calendari previst d’implantació i es resoldran els dubtes que sorgeixin.

Deixa un comentari