Dental Valles Banner

L’Ajuntament de Sant Cugat crea un grup de voluntariat per atendre les mascotes de persones afectades per la COVID-1916/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat aquest dijous que ha creat un grup de voluntariat per atendre les mascotes de les persones afectades per la COVID-19, ingressades en un centre sanitari o confinades al domicili.

passejar-gos-mascotes

Aquestes persones podran demanar ajuda per la compra d’aliments, per treure a passejar el gos o d’altres activitats relacionades amb la cura diària de l’animal, així com per l’acollida temporal del seu animal de companyia. Per gaudir d’aquests beneficis, han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon: 93 565 70 00 o del mail: serveissocials@santcugat.cat.

El regidor de Seguretat Ciutadana i de Via Pública i Benestar Animal, Francesc Carol, ha declarat que “des de l’Ajuntament vetllem perquè la pandèmia i el confinament no suposin un patiment pels animals de companyia ni pels seus propietaris. En aquesta lluita contra el coronavirus, no deixarem a ningú enrere”. 

Actualment, hi ha un grup format per  16 persones voluntàries. En cas d’estar interessat/da a formar-ne part, hauràs de contactar amb voluntariat@santcugat.cat.

Publicitat

Dental Valles Banner


La regidora de Ciutadania, Salut i Esports, Gemma Aristoy ha afirmat que “un cop més la ciutadania s’aboca a ajudar a totes aquelles persones que ho necessitin. L’Oficina del Voluntariat està recollint totes les propostes i organitzant una resposta per garantir el benestar d’aquests animals de companyia”.

La Plataforma Animalista de Sant Cugat ja s’ha ofert a l’Ajuntament per ajudar.

 Qui pot acollir-se a aquest servei?

  • Persones afectades pel coronavirus que han de ser ingressades a l’hospital, per la qual cosa els animals hauran de ser acollits temporalment.
  • Persones afectades pel coronavirus que hagin de quedar-se a casa i no puguin tenir cura de l’animal pel que fa a l’alimentació i les passejades (en el cas de gossos).

Quines tasques fan l’equip de voluntaris?

  • Compra d’aliments per als animals, que es deixarà a la porta de la persona usuària evitant el contacte i així qualsevol opció de contagi.
  • Passejades del gos o gossa
  • Acolliment temporal de l’animal quan la persona ingressada no pugui deixar-lo a càrrec de cap altra persona.

Deixa un comentari