Dental Valles Banner

L’Ajuntament compra un local per a la Taula de Malalties Neurològiques i Càncer09/03/2020 – REDACCIÓ /

Les entitats de la Taula de Malalties Neurològiques i Càncer disposaran d’un nou local situat al carrer Borrell número 35 per poder trobar-se i dur a terme les seves activitats. Finalment l’Ajuntament podrà fer realitat una de les propostes guanyadores a la primera edició dels Pressupostos Participatius de Sant Cugat l’any 2016, en què va ser la proposta més votada.

El consistori ha comprat a través d’una subhasta aquest local de 277 metres quadrats, sense activitat des de fa anys, per un preu de 200.000 € (dels 270.000 € que tenia adjudicats com a projecte guanyador). El pressupost restant de 70.000 € servirà per arranjar i adequar el local a les entitats.

Futur local ubicat al carrer Borrell número 35 de Sant Cugat

Tenint en compte les necessitats de les entitats que en faran ús s’ha fet una distribució de l’espai per distribuir-lo en:

  • Un espai de recepció
  • Un espai social
  • Tres sales per fer tallers i activitats
  • Una sala polivalent de 80 m2
  • Dos despatxos
  • Dos lavabos adaptats

A més, el nou local s’arranjarà perquè tingui un sol nivell i no tingui barreres arquitectòniques.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Distribució de l’espai del nou local de 277 metres quadrats

Actualment, aquestes entitats disposen d’espais a la Casa de Cultura però l’objectiu és que puguin disposar d’un local més ampli i a temps complert que els permeti oferir una millor atenció a les persones que pateixen aquestes malalties i a les seves famílies.

La Taula de Malalties Neurològiques està formada per l’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central, l’Associació Catalana per al Parkinson, l’Associació Familiars Alzheimer Vallès Occidental, la Fundació AVAN amics de la neurologia, el Centre Terapèutic de Malalties Neurològiques de la Creu Roja, Oncolliga Sant Cugat, Oncologia Integrativa Sant Cugat i un grup de residències geriàtriques de la ciutat.

Deixa un comentari