La simfonia del nou Món de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat omple el Teatre Auditori25/11/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres l’Orquestra Simfònica Sant Cugat va oferir el concert  “Simfonia del Nou Món” al Teatre Auditori de Sant Cugat amb una sala plena d’espectadors.

Va ser una vetllada musical molt especial amb obres de Dvorák, Mendelssohn i von Suppé. Va ser un gran concert simfònic que va comptar amb dos convidats d’excepció: la flautista santcugatenca Elisabet Franch i el director d’orquestra, Salvador Brotons, a la qual el mateix Brotons se’n va desfer en elogis.

Uns dies abans, a la Contraportada de TV Sant Cugat, els espectadors van poder conèixer la relació estreta entre aquestes dues figures de la música.

Publicitat

A la primera part, els espectadors van poder gaudir de dues joies musicals: l’obertura de Cavalleria lleugera de von Suppé; i el Concert per a flauta i orquestra de Mendelssohn.

A la segona, va tenir lloc la Simfonia del Nou Món, l’obra més cèlebre de Dvorák i una de les més populars entre el públic.

El pròxim concert de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat serà el 7 de desembre a l’Aula Magna. Serà una Simfonia concertant per a violí, viola i orquestra de Mozart amb Pablo Albarracín, al violí  i Johan Rondo a la viola.

Deixa un comentari