Dental Valles Banner

La revista Sant Cugat Magazine t’explica aquest mes com serà la fase 1 a la ciutat21/05/2020 – REDACCIÓ /

El número de maig de la revista Sant Cugat Magazine, editada per TV Sant Cugat, ja està al carrer. Aquest mes t’expliquem com serà la fase 1 de desconfinament a la ciutat i l’obertura de les escoles en fase 2. A més de tota l’actualitat local i les seccions habituals de salut, ecologia, llar, restaurants, etc.

Número de maig de Sant Cugat Magazine online

L’entrevista d’aquest número és a l‘actor santcugatenc Carles Martínez, que interpreta des de fa anys el paper del rei Pere el Cerimoniós a la funció ‘Pedra i Sang’. Martínez ha treballat en quasi 100 obres de teatre damunt dels escenaris més importants de Catalunya com el TNC, el Teatre Lliure i el Teatre Grec. També ha participat en sèries com ‘Kubala’, ‘Moreno i Manchon’, ‘La memòria dels cargols’, ‘Laura’, ‘Lo Cartanyà’ i ‘La sagrada família‘. A la vegada ha interpretat el personatge de Lluís Companys a la pel·lícula ‘Tretze dies d’octubre’ de Carles Marques Mercet (2015).

Recordeu que podeu trobar la revista Sant Cugat Magazine en els establiments de la ciutat i equipaments municipals, com els centres d’Atenció Primària. A més és gratuïta.

Portada de maig de Sant Cugat Magazine

Publicitat

Dental Valles BannerDeixa un comentari