Dental Valles Banner

La PAS disposada a ajudar als afectats de la COVID-19 en la cura de les mascotes16/04/2020 – REDACCIÓ /

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) ha informat a Televisió Sant Cugat que els seus voluntaris estan oberts a col·laborar amb la cura de les mascotes de les persones afectades per la COVID-19 que no ho puguin fer perquè estiguin ingressades en un centre sanitari o perquè siguin persones vulnerables.

PAS-ajuda-afectats-coronavirus

Ara per ara cap persona els ha demanat aquest servei, però la PAS està en contacte amb l’Ajuntament perquè, si té coneixement de casos, els comuniqui a l’entitat.

Grup de voluntaris per alimentar colònies de gats

D’altra banda, la PAS ha creat el seu propi grup de voluntaris per alimentar colònies de gats, que fins ara alimentava gent de fora del municipi i que no podien continuar fent amb les mesures decretades per l’estat d’alarma. Una informació que ja ens va explicar el regidor de seguretat ciutadana i benestar animal, Francesc Carol. Aleshores, ens va dir que s’havia creat un certificat específic per acreditar a les persones voluntàries de les protectores d’animals i així permetre que poguessin anar a portar menjar als gats de carrer que hi ha repartits per la ciutat i evitar les sancions de la Policia Local.


En aquest servei voluntari d’alimentació de gats, la PAS posa a disposició dels col·laboradors el menjar, el pinso i l’atenció veterinària. Precisament, sobre aquest tema, ens han informat des de l’entitat que han hagut d’atendre alguns gats que estaven ferits i que, de moment, les despeses veterinàries i d’alimentació van a càrrec de la PAS i d’una altra protectora d’animals, “La Ciutat Protectora Dels Gats”.

Publicitat

061 >


Aquesta és una mostra més de les nombroses iniciatives solidàries dels santcugatencs per ajudar als afectats pel coronavirus.

Deixa un comentari