Dental Valles Banner

La FMA comença a rodar amb un pregó de “Fridays For Future” en defensa del medi ambient29/06/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous Fridays For Future Sant Cugat va obrir la Festa Major Alternativa (FMA) amb el pregó. Ho va fer amb un discurs centrat en la defensa del medi ambient i en contra de les accions que afavoreixen el canvi climàtic.

Després del discurs inicial dels membres del moviment ecologista, va tenir lloc la segona part del pregó. Un discurs dels organitzadors de la FMA crític amb l’acció de l’anterior equip de govern, que fins fa tres setmanes no els van adjudicar l’espai que ocupen en aquesta Festa Major, i amb la irrupció de nous líders amb pensament d’ultradeta a l’estat espanyol i al món.

Fridays For Future Sant Cugat forma part d’un moviment global impulsat per la  jove activista sueca de 16 anys Greta Thunberg que cada divendres es concentra davant del Parlament suec per demanar als polítics mesures contra el canvi climàtic. A Sant Cugat cada divendres els joves de Fridays For Future fan una manifestació des de la plaça Lluís Millet fins a la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament.

Publicitat

Taula Tercer Sector


La FMA és un projecte polític autogestionat que s’organitza des del 2009 dins de la Festa Major de Sant Cugat que aposta pels grups locals i per la paritat d’alt de l’escenari, pel comerç local, per la sostenibilitat i per la lluita contra la violència masclista, racista i LGTBIfòbica.

Deixa un comentari