Dental Valles Banner

La Diputació de Barcelona arxiva la causa sobre Pep Tugues02/03/2020 – REDACCIÓ /

Els serveis jurídics de la Diputació de Barcelona han indicat en una resolució sobre el cas de l’actual director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, que no inicien la investigació perquè no hi ha indicis que hi hagi hagut assetjament laboral.

Aquest suposat assetjament laboral el van denunciar  tres col·lectius feministes, Adventícies, Hora Bruixa i Dones i Cultura, quan van aturar la presentació de la programació del Teatre Auditori per llegir un manifest que denunciava assetjament laboral del director del teatre, Pep Tugues a diverses treballadores durant 14 anys.

Arran d’aquest incident, l’Ajuntament de Sant Cugat va demanar als serveis jurídics de la Diputació de Barcelona assessorament sobre aquest cas que ara els serveis jurídics han desestimat una investigació.

pep-tugues-dimissio2
Fotografia d’arxiu del director del Teatre-Auditori Pep Tugues

L’alcaldessa Mireia Ingla va informar el mes de febrer durant la trobada de Nadal amb la premsa que Pep Tugues havia presentat la seva dimissió i que en el primer semestre del 2020 es faria efectiva.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Una dimissió que segons l’alcaldessa no està relacionada amb aquest cas, sinó que s’emmarca en el context dels canvis organitzatius del nou equip de govern.

L’Ajuntament de Sant Cugat convocarà aquest any una plaça pública per dirigir el Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Deixa un comentari