La CUP-PC creu que el canvi de govern és necessari i els preocupa que ERC acabi pactant amb Junts per Sant Cugat05/06/2019 – REDACCIÓ /

La número 2 de la llista de la CUP-PC, Lourdes Llorente, ha manifestat al plató de Televisió Sant Cugat el seu desig de canvi al govern de la ciutat.

La CUP va obtenir 3 regidors a les passades eleccions municipals, un menys que als anteriors comicis, i encara que és la cinquena força podria facilitar l’entrada d’una nova alcaldessa a la ciutat mitjançant un pacte de govern amb ERC i el PSC.

Lourdes Llorente ha manifestat que aquest possible pacte d’esquerres que forçaria un canvi de govern per primera vegada en trenta anys, encara s’està valorant però que no és l’unic escenari que tenen sobre la taula.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Respecte a si el judici del procés afectaria a possibles pactes a nivell local, Lourdes Llorente va afirmar que la darrera paraula recaurà a l’assemblea local del partit.

La número 2 de la CUP també va manifestar que els preocuparia que ERC acabés pactant amb Junts per Sant Cugat.

Els partits tenen temps fins al proper 15 de juny per a arribar a possibles pactes de govern. Si no s’arriba a un pacte de 13 o més regidors, l’alcaldessa serà la candidata de la llista més votada.

Deixa un comentari