Promo banner TVSC

La campiona del món de petanca, Yolanda Matarranz, convidada d’honor del Club Petanca Sant Cugat23/10/2019 – REDACCIÓ /

Una de les millors jugadores de petanca del món, Yolanda Matarranz, equiparable en futbol a l’argentí Leo Messi o a la nord-americana Megan Rapinoe, vindrà a Sant Cugat el 25 i 26 d’octubre per participar en diversos actes del Club Petanca Sant Cugat.

El divendres 25 farà un taller a la Residència de la tercera edat de Santa Rosa i impartirà una conferència titulada “El camino a la cima de la petanca mundial” a la Casa de Cultura.

L’endemà, el dissabte 26 d’octubre participarà en un taller de tecnificació a les instal·lacions del Club Petanca Sant Cugat.

Publicitat

Doggy's


yolanda-matarranz-petancaFotografia de La Liga Sports

Després d’un dinar popular hi haurà una melé per posar en pràctica els coneixements adquirits que comptarà amb la participació de jugadors i jugadores internacionals amb tots els socis del club.

Yolanda Matarranz és el referent de la petanca espanyola i una de les millors jugadores a nivell mundial. Ha guanyat cinc vegades el campionat del món de petanca i des de fa uns mesos competeix a França, país on aquest esport té un reconeixement més gran.

El Club Petanca Sant Cugat té les seves instal·lacions al Parc de la Pollancreda.

Deixa un comentari