Promo banner TVSC

La 28a Nit Rotària reconeix la tasca de Robert Navarro i la Fundació Ivan Mañero12/06/2019 – REDACCIÓ /

Aquest cap de setmana es va celebrar la 28a edició de la Nit Rotària al restaurant Can Ametller de Sant Cugat. Aquest any es van reunir més d’un centenar de persones entre socis i amics del Club, entre els quals també es trobava una representació del Club Rotary de Sarlat et Perigord a França. I per a ells, els Bastoners de Sant Cugat van fer una petita mostra de les tradicions de la ciutat durant el còctel de benvinguda.

Una d’aquestes persones ha estat el restaurador Robert Navarro que s’ha mostrat molt satisfet de rebre el premi Paul Harris.

El premi Venus de Sant Cugat va recaure en la Fundació Ivan Mañero i el va recollir Ruth Mañero, la responsable de la fundació.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Actualment, la polio és una malaltia que està pròxima de considerar-se erradicada gràcies a iniciatives com aquesta. És una malaltia molt infecciosa, però que es pot prevenir gràcies a la vacunació i a dia d’avui només queden dos països amb casos delarats.

Després de l’entrega de premis, tots els assistents van poder gaudir del sopar de la Nit Rotària en l’any en que el Club Rotary de Sant Cugat arriba al seu 30è aniversari.

Deixa un comentari