Hora Bruixa convoca una concentració davant de l’Ajuntament contra l’agressió sexual durant la Festa Major02/07/2019 – REDACCIÓ /

Hora Bruixa, el Col·lectiu de dones feminista i revolucionari de Sant Cugat, ha convocat per aquest dimarts una concentració de rebuig a l’agressió sexual que es va produir dissabte passat a la ciutat durant la Festa Major.

concentracio-rebuig-agressio-sexualSegons ha informat el col·lectiu Hora Bruixa, la nit de dissabte a diumenge, durant la Festa Major, es va produir una agressió sexual a prop d’Esade. Una noia hauria sigut drogada i agredida sexualment.

Per fer visible el rebuig  dels santcugatencs a aquest fet, Hora Bruixa ha convocat una concentració a la Plaça de la Vila davant de de l’Ajuntament a les 19:00 de la tarda.

A banda de rebutjar l’agressió sexual a través d’un comunicat difós als mitjans (DESCARREGA’T AQUÍ EL COMUNICAT), Hora Bruixa reclama a l’ajuntament més valentia per “aplicar mesures de fons i transversals que tallin d’arrel amb la cultura de la violació: coeducació, tallers de conscienciació als instituts que vagin més enllà de dues hores al curs, prohibició de la publicitat masclista, il·luminació de les zones fosques…”

Publicitat

Però no només posa el focus en l’Ajuntament, sinó que fa una crida a la societat sencera. “Com a societat tenim el deure de rebutjar qualsevol mostra de masclisme per trencar amb la cultura que fa que les agressions sexuals siguin possibles. Rebutjar les conductes masclistes dels nostres amics, o rebutjar les empreses que ens sexualitzen, és el primer pas per trencar amb la idea que el masclisme és allò normal i que gairebé seguim sense escandalitzar-nos quan a una dona la maltracten, la violen o l’assassinen.”

Hora Bruixa és un col·leciu feminista que des de fa uns anys lidera la lluita feminista a Sant Cugat.

Deixa un comentari