Dental Valles Banner

Hora Bruixa convoca una concentració davant de l’Ajuntament contra l’agressió sexual durant la Festa Major02/07/2019 – REDACCIÓ /

Hora Bruixa, el Col·lectiu de dones feminista i revolucionari de Sant Cugat, ha convocat per aquest dimarts una concentració de rebuig a l’agressió sexual que es va produir dissabte passat a la ciutat durant la Festa Major.

concentracio-rebuig-agressio-sexualSegons ha informat el col·lectiu Hora Bruixa, la nit de dissabte a diumenge, durant la Festa Major, es va produir una agressió sexual a prop d’Esade. Una noia hauria sigut drogada i agredida sexualment.

Per fer visible el rebuig  dels santcugatencs a aquest fet, Hora Bruixa ha convocat una concentració a la Plaça de la Vila davant de de l’Ajuntament a les 19:00 de la tarda.

A banda de rebutjar l’agressió sexual a través d’un comunicat difós als mitjans (DESCARREGA’T AQUÍ EL COMUNICAT), Hora Bruixa reclama a l’ajuntament més valentia per “aplicar mesures de fons i transversals que tallin d’arrel amb la cultura de la violació: coeducació, tallers de conscienciació als instituts que vagin més enllà de dues hores al curs, prohibició de la publicitat masclista, il·luminació de les zones fosques…”

Publicitat

Banc de Sang >


Però no només posa el focus en l’Ajuntament, sinó que fa una crida a la societat sencera. “Com a societat tenim el deure de rebutjar qualsevol mostra de masclisme per trencar amb la cultura que fa que les agressions sexuals siguin possibles. Rebutjar les conductes masclistes dels nostres amics, o rebutjar les empreses que ens sexualitzen, és el primer pas per trencar amb la idea que el masclisme és allò normal i que gairebé seguim sense escandalitzar-nos quan a una dona la maltracten, la violen o l’assassinen.”

Hora Bruixa és un col·leciu feminista que des de fa uns anys lidera la lluita feminista a Sant Cugat.

Deixa un comentari