Hewlett Packard inaugura el nou centre d’investigació en impressió 3D al seu campus de Sant Cugat14/06/2019 – Josep Lluís Silva/

Aquest dijous la multinacional nord-americana Hewlett Packard (HP) va inaugurar el nou centre d’investigació en impressió 3D que ha construït al seu campus de Sant Cugat. Un centre de referència a nivell mundial de prop de 15.000 metres quadrats.

HP-impressio3d

Foto davant de les noves instal·lacions d’HP a Sant Cugat

Pastor va explicar que el nou centre ja produeix peces per sectors com el de la salut, l’automoció o l’aeroespacial.

Les noves instal·lacions, que s’han construït en dos anys, tenen prop de 15.000 metres quadrats de superfície destinats a innovació especialitzada en 3D dels que 4.500 són laboratoris. El centre es coordinarà amb 25 instal·lacions similars d’arreu del món per satisfer les demandes dels clients de la multinacional.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Helena Herrero, presidenta d’HP Iberia, va destacar que Catalunya i l’Estat han estat “clau” perquè la multinacional nord-americana sigui capdavantera en impressió en 3D i que el nou centre d’innovació enfortirà aquest lideratge. Aquí, el director general mundial del negoci de 3D, Ramon Pastor, va afegir que des de fa uns dos anys són líders mundials en impressió en plàstics i que ja han començat a treballar en impressió en metall.

Actualment, el centre produeix peces per a companyies com BASF, GKN Metallurgy, Siemens o Volkswagen, que col·laboren amb HP per seguir innovant.

El nou centre d’investigació s’ha construït al campus que la multinacional HP té a Sant Cugat. Un campus en el que treballen més de 2.300 persones de 60 països i del que surten un centenar de patents cada any.

Deixa un comentari