Dental Valles Banner

Es convoca la 3a edició del concurs musical “Pugem a l’escenari”19/04/2020 – REDACCIÓ /

Joventuts Musicals de Sant Cugat ha adaptat el concurs de música a la nova realitat del país per la pandèmia del coronavirus i ha convocat la tercera edició del concurs “Pugem a l’escenari” en un nou format.

A diferència de les anteriors edicions, la tercera edició del concurs es desenvoluparà a l’entorn online.

El concurs està adreçat a músics d’entre 4 i 30 anys i la inscripció, que és gratuïta, es podrà fer en dues categories.

concurs-pugem-escenari
Imatge de la primera edició del concurs “Pugem a l’escenari”

La categoria A està dirigida a músics nascuts d’entre 4 i 16 anys i la categoria B està dirigida als músics d’entre 17 i 30 anys. A més, segons les bases del concurs, es pot participar cantant o tocant tant en solitari com en grup.

Publicitat

Dental Valles Banner


Els guanyadors de les dues categories seran premiats amb vals de descompte per comprar a la botiga Pleniluni Musical. L’import del val del guanyador de la categoria A serà de 100 euros i el del vencedor de la categoria B de 200 euros. 

A més, tres finalistes rebran un val de 50 euros per comprar a Pleniluni Musical.

D’altra banda, aquest establiment inclourà a la programació de Joventuts Musicals de Sant Cugat aquells participants que ho sol·licitin i puguin encaixar en aquesta programació com a teloners dels concerts de cambra que aquesta institució organitza.

Els interessats en participar al concurs haureu d’omplir el formulari que podreu trobar aquí i a les xarxes socials dels organitzadors. Teniu temps fins a l’1 de maig a les 20:30.

El concurs “Pugem a l’escenari” és una iniciativa de Joventuts Musicals de Sant Cugat i compta amb el patrocini de la botiga de música “Pleniluni Musical” i el suport de l’Ajuntament.

Deixa un comentari