ERC, PSC i la CUP pacten el govern de la “majoria esperançada”14/06/2019 – REDACCIÓ /

L’alcaldable d’ERC-MES, Mireia Ingla, serà la nova alcaldessa de Sant Cugat, després d’arribar a un acord amb els números 1 del PSC i de la CUP, Pere Soler i Núria Gibert, respectivament. Un pacte que en paraules de Mireia Ingla representa a la “majoria esperançada”.

erc-psc-cup-alta
Pere Soler, Mireia Ingla i Núria Gibert, amb el pacte de govern

Aquest vespre han comparegut en roda de premsa a l’Ateneu els líders locals d’ERC, PSC i la CUP per informar als mitjans de l’acord de govern per als propers quatre anys. Un pacte que ja compta amb 12 temes centrals per a la millora de la vida dels santcugatencs.

1.- Habitatge

2.- Medi Ambient

Publicitat

Taula Tercer Sector


3.- Transparència 100% i Corrupció 0%

4.- Igualtat

5.- Participació

6.- Municipalitzacions

7.- Polítiques socials.

8.- Seguretat.

9.- Mobilitat.

10.- Pacte local per l’ocupació de qualitat i la promoció econòmica.

11.- Educació

12.- Cultura i esports

Aquests són els 12 punts de l’acord i el punt de partida del nou govern encarregat de la “regeneració democràtica” que necessita Sant Cugat, tal i com ha dit la mateixa Mireia Ingla (ERC) en la roda de premsa.

Els tres partits tenen el suport de 18.821 santcugatencs, el 42,66% dels votants i el 52% del ple, en paraules de Pere Soler (PSC), formen la “majoria absoluta” necessària per al canvi de color de l’ajuntament i els donen l’absoluta legitimitat.

Un pacte de govern on hi participarà també la CUP, partit que, segons ha dit la seva número 1, Núria Gibert, se sent responsable del “canvi de cicle i de perspectiva de les politiques públiques”.

El nou tripartit d’esquerres governarà la ciutat els propers quatre anys i treballarà per satisfer els anhels d’una “majoria esperançada”.

Deixa un comentari