Promo banner TVSC

ERC-MES demana refer la licitació del contracte de publicitat per “manca de rigor”


06/03/2019 – REDACCIÓ /

La coal·lició santcugatenca ERC-MES ha emès un comunicat per demanar refer la licitació del contracte de publicitat de l’Ajuntament pels “errors en el procés” i la “manca de rigor”.

concurs-licitacio-publicitat
Recull de publicacions locals

En concret, ha sol·licitat a l’equip de govern de l’Ajuntament “fer una passa enrere” amb la licitació del contracte de publicitat de l’Ajuntament. Segons ha explicat la portaveu i candidata a l’alcaldia, Mireia Ingla, “Aquest contracte conté diversos errors, com el fet que hi hagi documentació on ja consta el nom de l’empresa suposadament adjudicatària, fet que no afavoreix una pluralitat i diversitat mediàtica a la ciutat”,

Els republicans consideren que l’administració té l’obligació de donar suport a tots els mitjans de comunicació de la ciutat. “Una societat ben informada és una societat més culta, més implicada en la vida de la ciutat i, per tant, més exigent amb els seus representants públics”.

ERC-MES també recorda que el projecte encara no s’havia presentat en la comissió informativa corresponent, un pas que consideren “imprescindible” tenint en compte l’envergadura del contracte i que “hipoteca la publicitat de l’Ajuntament durant els propers anys”, ja que és de format de dos anys prorrogable a dos més (2+2). “És molt greu que no s’hagi informat l’oposició degudament i que s’hagi volgut tirar endavant aquest contracte per la porta del darrere, especialment quan només falten tres mesos per acabar el mandat”, ha explicat Ingla.

Publicitat Dental Valles Banner

“La comunicació és fa per via paper, però també audiovisual i digital, i entenem que aquests contractes publicitaris també s’han d’adaptar a aquests canals”, ha continuat Ingla. En aquest sentit, ERC-MES considera que el contracte s’hauria de dividir en base a aquests criteris, en una mena de lots o subcontractes. A banda, el grup municipal considera que la qüestió de les mides de la publicació hauria de ser un criteri de millora, puntuació o de valoració positiva, però no d’exclusió.

Deixa un comentari