Promo banner TVSC

Els veïns de la plaça Augusta tornen a queixar-se per l’incivisme de la zona


02/12/2019 – REDACCIÓ /

Els veïns dels pisos que estan a tocar de la Plaça Augusta van iniciar als darrers dies una campanya de comunicació i denúncia dels problemes de convivència a la plaça sota l’empara de la “Plataforma veïnal de Sant Cugat per la convivència”. Unes queixes recurrents dels veïns que ara han tornat a aflorar.

Aquest cap de setmana eren visibles una vintena de pancartes que mostraven el seu rebuig als sorolls i altres comportaments incívics que durant moltes nits es repeteixen als voltants dels locals de restauració de la Plaça Augusta. Pancartes als balcons dels domicilis afectats i un vídeo-denúncia difós a les xarxes socials van ser les principals accions de rebuig dels darrers dies.

Publicitat

Anunci Taula Tercer Sector


A banda d’altres actes incívics es queixen bàsicament per l’incompliment de l’actual ordenança de terrasses, que a partir de l’1 d’octubre només deixa als locals de restauració tenir terrasses fins a les 23:30 de dilluns a dijous i fins a les 00:30 els divendres, dissabtes i festius.

Segons ens han explicat treballadors del local Dehesa Sant Cugat, la seva terrassa compleix estrictament aquest horari i fins i tot, aixequen als seus clients abans.

El regidor de Seguretat ciutadana, Francesc Carol, té previst reunir-se amb els veïns i els restauradors de la zona per conèixer de primera mà la situació.

terrasses-augusta-soroll

Fotografia de la Plataforma veïnal de Sant Cugat per la convivència

Deixa un comentari