Dental Valles Banner

Els taxistes, al costat de la donaEl membre de la junta directiva de Ràdio Taxi Sant Cugat, Pep Roldán, va destacar aquest dimarts a La Contraportada el paper del taxista com un referent per a les dones que se senten insegures al carrer.

taxistes-dona
Pep Roldán, a La Contraportada

Una pràctica habitual dels taxistes de Sant Cugat és que quan fan servei en hores intempestives s’esperen a que la client entri al portal de casa seva. Sobretot en llocs amb menys afluència de gent com La Floresta, Valldoreix o Mira-Sol.

S’ha fet tota la vida, però des de fa uns mesos, alguns taxistes porten un llaç lila per fer encara més visible el paper del taxista com a persona de confiança per a la dona que es trobi neguitosa i que necessiti ajuda. Una proposta del taxista gadità Ángel del Río i que ja molts col·legues de professió s’han fet seva.

Roldán ha volgut remarcar que és una pràctica habitual en els taxistes de Sant Cugat i que també actuen amb solidaritat en d’altres casos com ara un accident com el que es va produir el passat dilluns a l’estació i que va afectar a la regularitat del pas del tren. Amb això ha volgut deixar clar que qualsevol persona que es trobi un taxi pel carrer té algú amb qui confiar.

Publicitat

Doggy's


Deixa un comentari