Promo banner TVSC

Els taxistes, al costat de la dona


El membre de la junta directiva de Ràdio Taxi Sant Cugat, Pep Roldán, va destacar aquest dimarts a La Contraportada el paper del taxista com un referent per a les dones que se senten insegures al carrer.

taxistes-dona
Pep Roldán, a La Contraportada

Una pràctica habitual dels taxistes de Sant Cugat és que quan fan servei en hores intempestives s’esperen a que la client entri al portal de casa seva. Sobretot en llocs amb menys afluència de gent com La Floresta, Valldoreix o Mira-Sol.

S’ha fet tota la vida, però des de fa uns mesos, alguns taxistes porten un llaç lila per fer encara més visible el paper del taxista com a persona de confiança per a la dona que es trobi neguitosa i que necessiti ajuda. Una proposta del taxista gadità Ángel del Río i que ja molts col·legues de professió s’han fet seva.

Roldán ha volgut remarcar que és una pràctica habitual en els taxistes de Sant Cugat i que també actuen amb solidaritat en d’altres casos com ara un accident com el que es va produir el passat dilluns a l’estació i que va afectar a la regularitat del pas del tren. Amb això ha volgut deixar clar que qualsevol persona que es trobi un taxi pel carrer té algú amb qui confiar.

Deixa un comentari