Dental Valles Banner

Els partits enganxen els cartells electorals10/05/2019 – REDACCIÓ /

Ha començat la campanya electoral i per mirar de convèncer als habitants de Sant Cugat, els candidats tenen dies de molta feina per endavant.

La matinada del divendres els partits van començar a treballar amb la tradicional penjada de cartells.

El PSC va començar a posar els seus cartells electorals a la Plaça del Coll, el punt més emblemàtic del barri de Sant Francesc.

Publicitat

Doggy's


ERC-MES va organitzar un acte d’inici de campanya de municipals i europees a la Rambla del Celler, amb un vídeo-missatge de Diana Riba, dona de Raül Romeva.

Junts per Sant Cugat va penjar els seus cartells a la plaça Lluís Millet, la plaça de l’estació dels ferrocarrils catalans.

La CUP es va fer la típica fotografia de l’enganxada de cartells al Mercat Torre Blanca, popularment conegut com el Mercat Nou.

L’equip de campanya de Sant Cugat en Comú va iniciar la penjada de cartells al Parc Ramon Barnils.

El Partit Popular es va fotografiar amb els cartells electorals a l’interior de la seva seu del carrer Francesc Moragas.

Ciutadans va començar la penjada de cartells al passeig Francesc Macià, darrera del Monestir. Minuts abans va celebrar un acte d’inici de campanya a l’Hotel Sant Cugat amb l’eurodiputat Javier Nart.

Sant Cugat per la Independència – Primàries CAT va organitzar un acte davant de l’ajuntament amb els membres de la llista que es presenten a les municipals.

A diferència de la resta, Units per Sant Cugat no va penjar cap cartell. L’equip de campanya va enregistrar un vídeo des de la seva seu del carrer Valldoreix dient que els cartells estan passats de moda i que volen arribar als santcugatencs a peu o en bicicleta.

El proper 26 de maig sortirem de dubtes. Els més de 62.000 santcugatencs amb dret a vot escolliran l’equip de govern dels propers quatre anys, d’entre les 12 candidatures que es presenten a les municipals.

Deixa un comentari