Dental Valles Banner

Els Mossos recuperen dos mòbils robats a tres menors a punta de navalla20/02/2019 – REDACCIÓ /

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el passat 14 de febrer tres menors de Badalona i van poder recuperar els dos mòbils robats. Dos mòbils pispats amb intimidació amb una navalla al Parc de Can Vernet.

mobils-robats
Comissaria dels Mossos de Volpelleres

Els fets van succeir pels volts de les 20.30 h, les víctimes, menors d’edat, es trobaven passejant pel Parc de Can Vernet de Sant Cugat del Vallès quan se’ls van acostar un grup de tres joves que els van demanar els telèfons mòbils. Els nois es van negar inicialment, però els altres tres joves els van amenaçar amb una navalla. Un cop van aconseguir els telèfons, van fugir corrents.

Les víctimes van alertar la policia que va iniciar una recerca dels autors dels fets. La ràpida intervenció policial va permetre detenir els autors i recuperar els efectes sostrets.

Una patrulla de paisà va localitzar els lladres a prop de l’estació de tren. Els agents van identificar i escorcollar els lladres i els hi van localitzar els dos telèfons mòbils que acabaven de sostreure. Per aquest motiu els tres joves van quedar detinguts.

Publicitat

Taula Tercer Sector


El dia 15 de febrer els tres arrestats van passar a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona que va decretar la seva llibertat.

Deixa un comentari