Dental Valles Banner

Els Caparrots de Sant Cugat celebren el seu 10è aniversari amb una Diada de Testes plena d’activitats30/09/2019 – REDACCIÓ /

Aquest cap de setmana els Caparrots de Sant Cugat han celebrat la seva Diada de Testes més especial en l’any que celebren el seu desè aniversari. Dos dies plens d’activitats que van arrencar divendres amb una donació de sang i una taula rodona que sota el títol de “Els constructors de figures festives: Els artistes de la cultura popular i tradicional catalana” va reunir a grans figures del sector com Jordi Grau, Carlos Morillo, Jordi Arnau, Judit Camps i Cristina Martínez, autora del darrer caparrot de la colla.

Un altre dels actes d’aquesta diada de testes va ser el taller infantil de construcció de capgrossos que va comptar amb molta participació. Tanta, que els caparrots van convidar als nens i nenes participants a participar en un dels balls del fi de festa.

Els Caparrots de Sant Cugat van convidar a la seva gran festa a colles d’altres localitats com els Nans del Poble-sec, els Capgrossos de Martorell, els Capgrossos de Premià de Mar, i els Bouets i la Vaqueta del Raval. Les diferents colles van desfilar pels carrers del centre de Sant Cugat fins a arribar a la plaça Octavià, on es va fer l’acte de presentació de la nova caparrota de l’any, Eva Tataret. 

Publicitat

Roel Pizza


Eva Tataret és una persona molt vinculada a la cultura popular i a l’escola pública i  preocupada per l’educació i la cultura popular de Sant Cugat i va ser triada per votació popular.

Abans que el de Tataret, l’anterior caparrot havia recaigut en Dolors Vilarassau i a partir d’ara, l’entitat va voler tornar a establir cada dos anys la figura del caparrot de l’any.

El Caparrots de Sant Cugat van possar fi a la seva 5a Diada de Testes amb els balls i esclats de totes les colles convidades i de totes les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat.

Deixa un comentari