Dental Valles Banner

El transport públic augmenta la seva freqüència de pas14/04/2020 – REDACCIÓ /

Els autobusos urbans han augmentat la seva freqüència de pas des d’aquest dimarts 14 d’abril. Els busos de la ciutat presten des d’avui el 60% del servei. A més, el servei torna a ser de pagament. Aquesta ampliació de freqüència arriba un cop finalitzat el període de permís retribuït recuperable decretat pel govern espanyol.

L’1 d’abril l’Ajuntament va establir que durant el tancament de qualsevol activitat econòmica no essencial els horaris dels autobusos urbans serien els mateixos que els del cap de setmana.

Per la seva banda el servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en hora punta serà del 60% i la resta de la jornada, del 40%. A la vegada, des del divendres 10 d’abril, es recupera el sistema d’ús habitual del transport públic, un cop finalitzat el període de suspensió temporal del pagament que ha estat actiu entre el 2 i el 9 d’abril. El divendres 10 d’abril va quedar restituït el pagament de les tarifes integrades del transport públic a l’àrea de Barcelona, tal com estava previst.

Publicitat

Doggy's


transport-urba-santcugat

Descens d’un 28% de la demanda
Des que es va limitar la mobilitat laboral exclusivament als desplaçaments de les persones que es dediquen als serveis essencials, el dia 30 de març, la demanda a les línies metropolitanes d’FGC s’ha reduït un 28% respecte a les setmanes anteriors. Així, si la setmana del 23 de març hi va haver 141.616 desplaçaments de dilluns a diumenge, la setmana del 30 de març aquesta xifra es va situar en 101.409 viatges.


Deixa un comentari