Dental Valles Banner

El Sant Cugat FC presenta les noves equipacions per a la temporada 2020/202105/04/2020 – REDACCIÓ /

El Sant Cugat FC ha presentat la nova equipació per a la pròxima temporada 2020/2021 aquest cap de setmana a les seves xarxes socials.

Com podeu veure a la imatge, la primera samarreta serà vermella amb franges negres amb un degradat. Les altres dues samarretes, seran blanca i groga.

Nou organigrama esportiu

A banda d’aquesta presentació, el club ha avançat més novetats en els darreres dies. L’equip directiu ha decidit incorporar quatre nous càrrecs per tal de millorar l’organització i coordinació del futbol base vermell-i-negre.

santcu-novasamarreta2020-2021

Com a novetat, es creen tres noves funcions dependents de la la branca de Futbol 7: la Coordinació dels Patufets i Prebenjamins, la Coordinació de Benjamins i la Coordinació dels Alevins). 

A més a més, en el Futbol 11 hi haurà dos càrrecs més: Coordinació d’Infantils i Coordinació de Cadets i Juvenils.

Segons el club, aquesta reestructuració garantirà i proporcionarà més atenció a les famílies i jugadors. Els encarregats d’assumir aquestes responsabilitats seran Guillem Benet, Jan Salabert, Miky Rega i Eric Chalamanch.

En aquest nou organigrama segueix Ferran Benet, Director Esportiu del club, i el coordinador del Futbol 7 Joel Bravo, el coordinador del F11, Jaume Pascual i el Coordinació FutFem, Tono Cadevall.El passat 21 de febrer la candidatura de Llorenç Santasusagna ser proclamada vencedora després de ser l’única que es va presentar a les eleccions d’enguany.

Deixa un comentari