Dental Valles Banner

El PSC qualifica l’acord entre PDeCAT i ERC de “broma pesada”08/02/2019 – REDACCIÓ /

La secció local del PSC va convocar ahir una roda de premsa per anunciar que votaran “No” al ple extraordinari d’avui a les 13:30 de la tarda  sobre els pressupostos municipals del 2019 (pots seguir-lo en directe a Televisió Sant Cugat o en aquest enllaç). El  portaveu Pere Soler va criticar a més el pacte entre el partit del govern, PDeCAT i ERC-MES.

psc-pressupostos2019
Pere Soler, ahir en roda de premsa

Pere Soler va definir l’acord entre el PDeCAT i ERC-MES com “una espècie de broma pesada a la ciutadania” i “una falta de respecte al plenari del consistori”.

Va qualificar d’aquesta manera l’acord entre aquestes dues formacions perquè insisteix en qüestions que ja es van incloure en anteriors pressupostos i no es van acabar materialitzant. Qüestions com la zona vermella, el cobriment de les piscines municipals o la cobertura de la pista de Sant Francesc. Temes que, segons es va encarregar de recordar Soler, ja es van incloure en l’acord amb el PSC del 2018 i que llavors ERC-MES no s’hi va voler sumar.

A Pere Soler l’ha sorprès a més que el govern municipal no hagi tingut cap contacte amb la formació per trobar el suport necessari per aprovar el pressupost del 2019.

Publicitat

061 >


Soler només entén el pacte entre el partit que governa la ciutat i ERC-MES com el primer capítol d’un futur pacte postelectoral.

Respecte al vot negatiu als comptes d’avui al ple, Pere Soler va dir que “no milloren els pressupostos anteriors” i  que”no són els pressupostos que necessita la ciutat i la ciutadania”.

En concret, el portaveu socialista va criticar que els nous pressupostos no augmenten la despesa pública i que es queden curts en seguretat, habitatge i mobilitat.

El ple d’aquesta tarda sobre els pressupostos el pots seguir en directe a les 13:30  a TV Sant Cugat i per la web en streaming.

Deixa un comentari