Promo banner TVSC

El projecte de l’amfiteatre dels Jardins del Vallès estarà acabat abans del gener


16/11/2019 – REDACCIÓ /

La remodelació dels Jardins del Vallès (campito), i per tant la construcció d’un amfiteatre, estarà acabat entre desembre i gener. Les pròximes setmanes s’acabarà l’espai d’amfiteatre, s’instal·laran nous sistemes de reg i enllumenat i es posarà una tanca perimetral que permetrà tancar el parc a les nits. També es farà una nova zona de sorral. Quedarà pendent la col·locació dels nous elements de joc, que s’estan acabant de definir en converses amb les entitats i el veïnat.

remodelacio_jardins_del_valles
Fotografia de la roda de premsa amb el regidor de Joventut, Marco Simarro, per explicar l’estat de les obres

Les obres, que van començar al maig, però van estar aturades durant el mes de juliol, han consistit fins ara en els moviments de terres i l’adequació de nous espais com el jardí de les olors.

La remodelació d’aquest parc, amb la creació d’un petit amfiteatre a l’aire lliure, va ser un dels projectes més votats als primers Pressupostos Participatius de Sant Cugat i respon a una voluntat de recuperar aquest espai, actualment degradat i on es concentren usos indeguts.

Publicitat

Anunci Taula Tercer Sector


Els nous Jardins del Vallès acolliran un amfiteatre amb quatre grades amb una capacitat màxima de 120 persones. A més inclourà un Jardí dels Olors, una zona de jocs infantils i un nou enllumenat i una tanca perimetral a tot el parc. A més s’instal·larà uns sensors acústics per controlar el soroll.

Deixa un comentari