El president Torra inaugura la planta de Respimat de Boehringer que generarà 200 llocs de treball13/06/2019 – REDACCIÓ /

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat aquest dijous a la tarda la nova planta de producció de Respimat, de l’empresa Boehringer Ingelheim, a Sant Cugat.

Quim-torra-Respimat-Boehringer

Fotografia de l’ACN on es pot veure Quim Torra en la visita a les noves instal·lacions de la Boehringer Ingelheim.

Es tracta d’una instal·lació que generarà 200 nous llocs de feina altament qualificats i que produirà més de 25 milions d’unitats d’aquest dispositiu inhalador per a més de 100 països, entre els quals destaquen Estats Units, Japó, Mèxic, Brasil i Canadà. La inversió en aquestes noves instal·lacions ha pujat a 120 milions d’euros.

Després de fer un breu recorregut per les noves instal·lacions, el president de la Generalitat ha signat el llibre d’honor.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Tot seguit, han tingut lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del director general de Boehringer Ingelheim, Peter Ploeger; de l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny; de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, María Reyes Maroto, i del president Torra.

Quim Torra ha agraït el “compromís” de la multinacional amb Catalunya. Torra també ha remarcat que la inversió d’aquesta empresa és “clau per encapçalar el desenvolupament econòmic del país”. També ha posat de relleu l’aposta de Boehringer per situar a Catalunya “un dels centres de producció de referència a tot Europa”.

Les instal·lacions, de 17.000 metres quadrats, estan dividides en àrees de producció, laboratoris, magatzem, oficines i àrees tècniques.

L’any 2017 es va posar la primera pedra d’unes instal·lacions que han suposat una inversió de 120 milions d’euros.

Boehringer Ingelheim es va instal·lar a Espanya l’any 1952 i al llarg d’aquests més de 60 anys ha evolucionat fins a situar-se entre les primeres 15 empreses del sector farmacèutic espanyol. La companyia té la seva seu a Sant Cugat i compta amb dos centres internacionals de producció a Sant Cugat i Malgrat de Mar. L’any passat va invertir 3.200 milions d’euros en projectes d’innovació i recerca, un 18,1% de les ventes netes totals del grup.

Deixa un comentari