Promo banner TVSC

El PP sospita que es van adjudicar a dit pisos de Promusa de darrera de la Casa de Cultura


05/04/2019 – REDACCIÓ /

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Álvaro Benejam, va demanar ahir dijous a l’equip de govern la documentació de l’adjudicació d’habitatges de lloguer per a joves de la promoció de Penya Regalèssia (la que es troba darrera de la Casa de Cultura) perquè sospita que Promusa ha pogut haver incorregut en frau.

Benejam ha notificat en un comunicat que vol tenir la documentació per poder examinar totes les adjudicacions perquè ha rebut comentaris de persones anònimes que podria haver hagut frau en les adjudicacions.

En declaracions a aquest mitjà, Álvaro Benejam, ha dit que “En el moment que rebem una denuncia anònima dient que hi ha irregularitats a l’hora d’adjudicar un inmoble de Promusa pel lloguer de joves, demanem a l’equip de govern una reunió amb la Consellera Delegada de Promusa, que és la gerent de l’ajuntament, amb algú de l’equip de govern i també amb la secretària general de l’ajuntament per esclarir aquest tema. Volem arribar fins al final i saber si hi ha hagut irregularitats que puguin derivar cap a responsabilitats legals cap a la persona o persones que hagin participat en aquestes irregularitats que s’han produït. Volem arribar fins al fons de la qüestió i a més de forma urgent”.

Publicitat

Dental Valles Banner


Els comentaris anònims van arribar-li a través d’una carta amb el segell de Promusa lliurada a la bústia del partit a l’ajuntament.

Álvaro Benejam vol que es doni tota la documentació als partits de l’oposició per poder-la estudiar i fer la denúncia en cas de trobar irregularitats.

Ja fa temps que Promusa és el focus de crítiques. Fins i tot el mes d’agost del 2015 un jutge va enviar la Guàrdia Civil a la seva seu per investigar l’adjudicació a la constructora Teyco l’any 2008 de la construcció d’un edifici d’habitatge protegit a la plaça Rabassaires, a Volpelleres. Per aquest cas, l’oposició va reprobar el mes de novembre de 2016 al gerent de Promusa, Lluís Hosta.

En el ple d’abril del 2018 es va aprovar injectar 10 milions d’euros fins al 2023 per fer habitatge públic de lloguer.

 

Deixa un comentari