Promo banner TVSC

El Ple aprova que el camp de golf de Can Sant Joan sigui un gran parc


Publicitat

20/03/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns el ple va aprovar la moció de la CUP perquè el camp de golf de Can Sant Joan sigui un gran parc interurbà obert al públic. Només va tenir els vots en contra del PP i Ciutadans.

La moció aprovada demana “iniciar immediatament les negociacions necessàries” amb l’Ajuntament de Rubí, l’Incasòl i la Federació Espanyola de Golf per convertir els terrenys del camp de Can Sant Joan en un gran parc interurbà entre Sant Cugat i Rubí, que inclogui un centre cívic, zona de restauració i zona de concerts.

Publicitat

La moció va prosperar amb les esmenes del PDeCAT que demanava iniciar aquests tràmits quan acabi la concessió, el 2064. Tot i això, la regidora de la CUP, Núria Gibert, va expressar en el ple que la Federació Espanyola de Golf veuria amb bons ulls una negociació per tallar la concessió abans.

Actualment, el camp de golf de Can Sant Joan està tancat per ordre judicial, ja que l’últim arrendatari, un empresari rus, acumulava importants deutes econòmics. Els terrenys són propietat d’Incasòl i tenen un cànon de més de 18.000 euros l’any.

Deixa un comentari