Dental Valles Banner

El nou cartipàs municipal retalla un 15% el sou de l’alcaldessa26/06/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimecres l’alcaldessa, Mireia Ingla, ha presentat el nou cartipàs municipal que inclou una reducció del 15% del seu sou, d’un 10% del dels Tinents d’Alcalde i d’un 5% del dels regidors.

Font de l’Ajuntament

A la roda de premsa l’han acompanyat el que serà el nou Tinent d’Alcalde de Presidència, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, i la que serà la nova Tinent d’Alcalde de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert.

Mireia Ingla, d’ERC, ha destacat que el nou cartipàs municipal és “equitatiu” i Pere Soler, del PSC,  que representa una “reducció de la despesa en càrrecs polítics”. Per la seva banda, Núria Gibert, de la CUP, ha assenyalat que les actuacions en habitatge “també estaran molt coordinades amb la tinència d’alcaldia de drets socials, que s’encarregarà d’atendre l’emergència habitacional”.

Retribucions econòmiques

En aquest apartat, Soler ha explicat que el sou de l’alcaldessa es redueix un 15% (passant de 79.598’27 a 67.658’53 €/anuals bruts); els sous dels tinents d’alcaldes es redueixen un 10% (passant de 70.003’08 a 63.002’77 €/anuals bruts en dedicació exclusiva); i els sous dels regidors es redueixen un 5% (passant de 50.442’98 a 47.920’83 €/anuals bruts en dedicació exclusiva). La retribució dels regidors de l’oposició es manté igual.

Publicitat

Taula Tercer Sector


evolucio-sou-equip-govern-

El còmput global de la retribució de l’equip de govern suma 620.959’97€ bruts/any. Tot i la reducció de sous, el còmput global s’incrementa un 19’02% respecte el mandat anterior (521.725’26€ bruts/any) ja que abans l’equip de govern estava format per 10 regidors i l’actual equip de govern està format per 13 regidors.

D’altra banda, en els propers dies l’alcaldessa donarà a conèixer el nou organigrama de personal eventual i directiu de l’Ajuntament.

Nou cartipàs municipal

El nou cartipàs tindrà sis tinències d’alcaldia i s’han repartit de la següent manera:

ERC

Francesc Duch, Tinent d’Alcalde de Cohesió Territorial i Habitatge

Esther Madrona, Tinent d’Alcalde de Cultura, Educació, Esports i Joventut.

PSC

Pere Soler, Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat.

Elena Vila, Promoció Econòmica, Ocupació i Empresa.

CUP-PC,

Núria Gibert, Drets Socials i Igualtat.

Lourdes Llorente, Bon Govern, Transparència i Participació.

A continuació, l’organigrama complet…

CARTIPÀS MUNICIPAL

Els Tinents d’alcalde i els regidors prendran possessió del seu càrrec en el ple que se celebrarà el proper 4 de juliol a les 16:00 de la tarda.

Deixa un comentari