Dental Valles Banner

El matrimoni atrapat a Filipines ja està a Sant Cugat01/04/2020 – REDACCIÓ /

El matrimoni santcugatenc que es trobava atrapat a Filipines ja està a casa i ha arribat bé a Sant Cugat. Pedro Tudela i la seva dona van agafar un vol de repatriació de ciutadans suïssos, organitzat pel govern de Suïssa, i que els va portar fins a Zuric. Un cop van arribar a la ciutat suïssa, els santcugatencs es van trobar que no hi havia cap avió per tornar cap a Catalunya així que van decidir llogar un cotxe.

L’últim capítol de l’aventura d’aquesta parella va consistir a travessar tres fronteres en cotxe fins a arribar a territori català. En declaracions a TV Sant Cugat, han explicat que tan sols van tenir problemes a la frontera francesa-espanyola perquè faltava un segell que justifiqués que venien de Manila (Filipines). Recorden que per viatjar per carretera necessites tenir un justificant i en l’aeroport de Zuric no els van posar el segell que necessitaven. Finalment van aconseguir solucionar-ho i van poder arribar per carretera a Sant Cugat.

Facebook Pedro Tudela


Tudela, a través de les xarxes socials, ha volgut donar les gràcies a totes aquelles persones que s’han interessat pel seu cas, des de ciutadans anònims fins autoritats, com l’alcaldessa Mireia Ingla. A la vegada ha denunciat la manca de solucions de l’ambaixada espanyola i “l’abús de les companyies àrees, el consolat i el govern espanyol” que segons el seu parer no haurien de permetre els preus estratosfèrics dels vols, que poden oscil·lar entre 1.200 i 4.500 euros el bitllet, en casos d’emergència com aquest.

Publicitat

Dental Valles Banner


Deixa un comentari