Promo banner TVSC

El Dia Internacional de la Música omple de ritme els carrers de Sant Cugat


26/06/2019 – REDACCIÓ /

Sant Cugat va celebrar el Dia Internacional de la Música omplint les seves places i carrers amb actuacions d’orquestres, bandes, grups de cambra, cant coral, música moderna i tradicional, havaneres i batucades.

Aquesta iniciativa que enguany arriba a la seva 6a edició, es va començar a celebrar a la nostra ciutat el 2013 de la mà Taula d’Arts Escèniques Musicals, impulsada pel Consell de Cultura.

Van participar 21 escoles de música i la majoria d’entitats musicals de la ciutat que van omplir de ritme 6 escenaris diferents ubicats en l’eix de vianants de la ciutat, de de la pl. Octavià fins al c. Valldoreix.

Publicitat Dental Valles Banner

Una de les novetats d’aquest any ha estat la possibilitat que qualsevol persona va poder cantar una de les cançons que van interpretar els cors en el Cant Comú a la plaça Octavià.

D’altra banda, cal esmentar el retorn de les cercavila- batucada a càrrec de Batuescola, que faran dos recorreguts diferents per la ciutat per trobar-se a la plaça de la Vila i fer una tocada en conjunt. Seguidament, prendrà el relleu Karabassà.

El Dia de la Música és una festa europea que se celebra en un centenar de països amb l’inici de l’estiu. La primera edició es va celebrar el 1982 a França.

Publicitat

Deixa un comentari